Deep Castle Gen 1

De de eerste generatie van IceWarp Deep Castle is uitgerold in de cloud. Deze versie legt de basis voor nieuwe features in de toekomst zoals het koppelen van uw IceWarp met honderden cloudservices van derden en het creëren van IFTTT oplossingen.

In deze versie kunt u nu al kennis maken met met de bèta waarmee u kunt vergaderen met beeld, geluid en gedeelde schermen. De basis van Deep Castle is security by design met als doel een complete werkplek te leveren in uw browser en communiceren met iedereen mogelijk te maken.

De uitgerolde features:

Tegelijk aan documenten werken

Werk tegelijk met meerdere mensen in één document. U ziet direct wie er iets wijzigt terwijl u overleg hebt via bijvoorbeeld TeamChat. Dit kan zelfs met derden die geen IceWarp account hebben.

Eenvoudig delen

Geef toegang tot uw document aan uw team om er samen aan te werken. Nodig uw collega’s uit om samen aan documenten te werken en documenten met een enkele klik te delen.

Delen met derden

Deel uw documenten met uw klanten en leveranciers zodat zij het kunnen lezen en samen met u eraan kunnen werken. Niet IceWarp gebruikers kunnen dus ook WebDocumenten gebruiken.

Verbeterde menubalk

Een meer ruimtelijke opzet met dynamische knoppen die passen bij werkzaamheden die u op dat moment doet. U hebt dus altijd direct toegang tot de relevante functies in de WebClient.

Deelknop

Net zoals de menubalk dynamisch veel gebruikte knoppen toont in WebDocumenten, gebeurt dit ook in de voorbeeldweergave. Bijvoorbeeld de deelknop waarmee u direct anderen gecontroleerde toegang kunt geven.

Geordende mappenlijst

Een duidelijke mappenstructuur om eenvoudig te kunnen navigeren tussen publieke-, privé- en gedeelde mappen

Probeer het vandaag nog uit

Vraag direct een testversie aan op https://www.icewarp.nl/cloud-order/pricing/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0