HASOWA lanceert IceWarp Cloud in de Benelux

PRAAG, Tsjechië, 29 januari 2019

IceWarp, wereldwijde leverancier van oplossingen voor communicatie en samenwerken, heeft vandaag aangekondigd dat het samen gaat werken met HASOWA B.V. om voet aan de grond te krijgen in de Benelux en het het cloud-aanbod wereldwijd uit te breiden. Als IceWarps cloudprovider en distributeur in Nederland, zal HASOWA IceWarp Cloud infrastructuur aanbieden vanuit haar datacenter in Nederland, zodat klanten wereldwijd hun data veilig kunnen opslaan in Nederland in aanvulling op de bestaande opties zoals Tsjechië, Duitsland, Italië en de Verenigde Staten.

“We zijn ervan overtuigd dat we met IceWarp de markt een veel completere werkplek met meer functionaliteit kunnen aanbieden dan alternatieve oplossingen zoals Office 365 en G Suite, met behoud van privacy,” zegt Ronald Otto, CEO van HASOWA. “We verwachten dat onze huidige en toekomstige ICT partners daar hetzelfde over zullen denken.

HASOWA zal IceWarp Cloud vanaf 28 januari 2019 via https://www.icewarp.nl aanbieden, en zal zich richten op de marktontwikkeling van IceWarp in Nederland.

“Onze samenwerking met HASOWA is een grote mijlpaal in IceWarps ontwikkling naar een wereldwijd aanbieder van oplossingen voor communicatie en samenwerking,” aldus Maxim Akimov, Manager Channel bij IceWarp.

“Het is voor ons duidelijk dat we door samenwerking met bedrijven zoals HASOWA niet alleen instaat zijn om ons bedrijf te laten groeien, maar we ook de beste gebruikerservaring kunnen bieden aan onze klanten,” voegt Adam Paclt, CEO van IceWarp, toe.

IceWarp Cloud is een geïntegreerde suite van applicaties met daarin Mail, TeamChat, Calender, Contacten, Bestanden en Documenten, Taken en Notities, als cloudservice. Versie 12 biedt al een vergelijkbare functionaliteit als Microsoft Office 365 en Google G Suite in een kostenefficiënt pakket dat de klant zijn controle over data en privacy mogelijk maakt. Daarnaast ondersteunt het ook nog alle relevante standaarden zodat het volledig compatibel is met de verschillende applicaties en besturingssystemen.

Over IceWarp
IceWarp is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor communicatie en samenwerken voor bedrijven van ieder formaat. Na 18 jaar is IceWarp een van de meest geavanceerde alternatieven geworden voor Microsoft Exchange, Office 365 en Slack. IceWarp’s alles-in-een oplossing levert ook Veilige E-mail, Calender, Online Documenten en TeamChat voor real-time samenwerking. IceWarp Server is beschikbaar als een service of als software voor levering op locatie. Het kan volledig white-label geconfigureerd worden om het bedrijf haar uitstraling te evenaren. Dit maakt het de eerste keuze maakt voor serviceproviders die op zoek zijn naar een oplossing die technologisch geavanceerd is en extra waarde aan hun aanbod toevoegt.

Bezoek voor meer informatie https://www.icewarp.nl, volg ons op Twitter (@icewarp_nl) of LinkedIn.

Over HASOWA
HASOWA is een Nederlands bedrijf dat hard- en software distribueert. Met technisch getraind personeel levert HASOWA betrouwbare diensten aan haar klanten en ICT partners. HASOWA combineert hoogwaardige producten met hun uitgebreide kennis van prijs- en licentiemodellen, internet, beveiliging en facturatie om zo een optimale klantbelevenis te realiseren.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0