IceWarp 12.2 in de Cloud

Een nieuwe release van IceWarp, en binnenkort ook in onze Cloud! De 12.2 release brengt nog betere functionaliteit als het gaat om samenwerken met je teams! Op al je apparaten is de chatgeschiedenis hetzelfde, en met TeamChat Mobile kun je nu ook onderweg werken met TeamChat.

Zelfs de bijlagen werken in TeamChat Mobile. Eigenlijk kunnen mensen niet meer werken dat je niet in de mooie webomgeving van IceWarp aan het werk bent, maar op je iPhone of iPad.

Naast de verbeteringen in TeamChat is ook e-mail delegatie geimplementeerd. Je kunt je mailbox dus delegeren aan je assistent of collega; zij kunnen dan namens jou berichten sturen of je agenda beheren. Ideaal als je erg druk bent met andere dingen dan e-mail.

Outlook ondersteuning is nog verder verbeterd. Volledige ondersteuning van Outlook 365 dus! En doordat het installatieprogramma nog beter werkt is het nog makkelijker om IceWarp in een Windows Enterprise omgeving uit te rollen.

In WebMeeting kon je altijd al je scherm delen met anderen, maar dat was alleen in Chrome mogelijk. Met de 12.2 versie is het nu ook in Firefox mogelijk!

In de loop van juli 2019 zullen alle Cloud instances van IceWarp Nederland worden geüpgraded naar IceWarp 12.2, helemaal automatisch. Heb je bericht gekregen dat jouw server geupgraded is? Ga dan direct naar de AppStore om de nieuwe TeamChat Mobile te installeren!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0