IceWarp versus G Suite/O365

We begrijpen dat het bij het kiezen van een willekeurig product nodig is te vergelijken tussen de verschillende opties. We zijn er zeker van dat IceWarp zijn toegevoegde waarde meer dan duidelijk kan maken. Kijk voor een precieze lijst maar eens bij onze vergelijkingspagina.

Om alvast maar eens een paar verschillen uit te lichten; ten opzichte van G Suite hebben we onze eigen desktop applicaties zodat u offline kunt werken, wat met Google niet kan. Daar komt bij dat IceWarp de industriestandaard Exchange ActiveSync ondersteunt waardoor je met vrijwel alle relevante applicaties en besturingssystemen met IceWarp kunt werken. Daarnaast levert IceWarp archivering op alle abonnementen, iets wat bij Google alleen als betaalde optie beschikbaar is.

Vergeleken met Microsofts Office 365 is ons overduidelijke voordeel de beschikbaarheid van geintegreerde audio en video gesprekken, standaard Chat en WebMeetings inclusief schermdeling. IceWarp ondersteunt ook nog eens TeamChat waardoor je op projectbasis kunt samenwerken met collega’s en gasten!

Al onze abonnementen zijn beschikbaar vanaf 10 gebruikers. En die zijn altijd een stuk betaalbaarder dan die van onze concurrenten. Wil je weten wat je kwijt zou zijn bij IceWarp? Neem eens een kijkje bij onze kosten-calculator!

Probeer IceWarp nu gratis voor twee weken!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0