Vergaderen en samen bewerken

Thuiswerken vergt best wat tools. Er zijn er legio en vaak blijkt dat het dan toch net niet handig is. Voorbeeld: U hebt een videoconference over cijfers. U deelt uw scherm, de andere kijken mee. En dan begint het:

  • Wat gebeurt er als je dat in dit verandert?
  • Waar haal je nu dat ene cijfer vandaan?
  • Klopt die berekening wel? Kun je daar eens klikken?
  • Wil je de tab van vorig jaar eens laten zien?

En het is logisch, de deelnemers zien alleen het bestand maar kunnen verder niets. Jij wordt een muis en toetsenbord voor ze.

Actief scherm delen

Stel die andere persoon kan op uw scherm klikken en dan zien hoe die formule in elkaar zit of die berekening controleren. Handig? Het wordt stoeien om de muisaanwijzer. Het is ook wel een beetje gevaarlijk. Zou u de bediening aan een vreemde geven? Gelukkig hebben we daar geen last van met de oplossing van IceWarp.

Samen en tegelijk

Deel het document met een paar klikken. Geef bij het delen aan of deelnemers wijzigingen aan mogen brengen en plak de link in de chat bij de videovergadering.

De deelnemers klikken op de link en vanaf dat moment kunnen zij uw document zien, gebruiken én (met uw toestemming) bewerken.

Bovendien kunt u zien wie er een bepaalde wijziging doet.

Alleen bij videoconferencing?

Uiteraard niet. U kunt natuurlijk een document delen met derden wanneer u bijvoorbeeld samen met iemand een lijst moet afwerken, of een presentatie moet maken. Het hoeft niet perse tegelijk, maar het kan wel.

Zonder account

De persoon waarmee u het document deelt en/of bewerkt hoeft geen IceWarp account te hebben. Ook hoeft die persoon, net als een IceWarp gebruiker, ook geen Microsoft Office te hebben.

Testen

Wilt u het graag eens proberen? Vraag gerust om een korte demonstratie. Wij kunnen een document met u delen en dan ziet u het zelf.

Mail naar info@icewarp.nl of vraag een testserver aan op https://www.icewarp.nl

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0