Verwacht in 2019

Vorig jaar hebben we twee nieuwe apps gelanceerd, veel reguliere updates en gloednieuwe functies zoals Twee-Stap Verificatie en revolutionaire integratie van e-mail met TeamChat. Dit jaar willen we de productie nog meer opvoeren.

Dus wat mag u verwachten dit jaar?

We bereiden drie belangrijke updates voor, die elk nieuwe functies bieden. Bijvoorbeeld samen werken aan documenten zodat u en uw team tegelijkertijd aan hetzelfde document kunnen werken. Of apps zoals TeamChat voor iOS of Desktop voor MacOS. De eerste update komt al in het voorjaar!

Voor het eerst krijgt u de kans om al het nieuws en updates nog vóór de officiële release te testen. We lanceren het IceWarp Bèta programma. Binnenkort zullen we stappen vrijgeven om eraan deel te nemen. We kijken er al naar uit u te mogen uitnodigen om TeamChat voor iOS de komende dagen te proberen!

GedAI

De grootste vernieuwing van het jaar zal absoluut het gloednieuwe product GedAI zijn. GedAI staat voor General data AI en u krijgt het als een onderdeel van uw IceWarp e-mailserver of als een op zichzelf staand product. GedAI helpt u bij het archiveren, zoeken en bewaren van gegevens en met GDPR rapportage, die sinds vorig jaar verplicht is vanwege EU-regelgeving. Binnenkort volgt meer informatie, dus blijf ons volgen!

Cloud

Cloud is de richting waarin de hele industrie nu op weg is. Daarom blijven we ons datacenternetwerk upgraden en uitbreiden. Recent hebben we een datacenter geopend in Nederland en nu werken we aan de lancering van een nieuwe in het Midden-Oosten.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0