Werken zonder Outlook

Terwijl wij er alles aan blijven doen om te zorgen dat u Outlook kunt gebruiken is de echte vraag, hebt u het wel nodig?

Wij begrijpen dat veel mensen zich niet voor kunnen stellen dat er een dag komt dat zij geen Microsoft Outlook meer gebruiken. Daarom werken wij ook hard aan de ondersteuning. Bij iedere nieuwe versie van Outlook echter is er een kans dat er iets niet meer werkt. Simpel gezegd, we werken hard om onverwachte bugs op te lossen die wij niet zelf gemaakt hebben.

IceWarp desktop

Een rijk uitgeruste applicatie voor op uw desktop die niet alleen gelijkwaardig is aan Outlook qua features maar tevens 1-op-1 chat en PGP encryptie heeft. Dankzij de native IceWarp ondersteuning worden comptabiliteitsproblemen voorkomen terwijl filters, auto-reply, uitnodigingen en vertraagd verzenden altijd goed werkt. IceWarp desktop is inbegrepen met de Office Suite van het Professional abonnement. Dan kunt u dus Word, PowerPoint en Excel documenten bewerken en synchroniseren, (Team)chatten, Mailen, afspraken maken, taken en contacten gebruiken op uw desktop in één suite.

Alle features via het web

Wellicht wilt u minder gebonden zijn aan een PC maar overal alle features gebruiken. In dat geval is het Standard abonnement de beste keuze. Alle bovenstaande functionaliteit in slechts één browsertab. Een echt geïntegreerde webapp zonder clutter van tabs in uw browser met meldingen in het systeemvak.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0